utorok 15. januára 2013

THE END...

*Lau* napíše tento týždeň článok aj keď tuším o čom bude ( o stardolle ) myslím, že tam bude písať, aby ste sa správali ako ľudia a má pravdu. No tu je posledný príspevok:
Je to obrázok, ktorí ste možno už na blogu videli robila som ho z Laurou a je to najkrajšie spomienka na tento blog, preto si myslím, že sem ho dať ma poteší a uspokojí, že som tu mala aj šťastné chvíle ako tie, ktoré ste ma kritizovali.


Lucy

8 komentárov:

  1. Už som došla na to ako ste "urobili"(rozmazali) ten obrázok.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dovidenia :* Bude mi to tu "chýbať" Copycats !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi ťažko Aďa my sme to robili najprv sme tam dali ladiace farby tomu sa nerozumieš a potom sme to rozmazavali ja som nakreslila hlavu a ona oči a také blbosti potom som spravila pozadie cez skicár a dala h za obrázok rozmazaním sme ho spravili tak aby splíval so šatami a aby to vyzeralo tak zimne a prírodne

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neklam *lau* verím tomu že si lucqqa lebo: lau ako lucia.Niesi na stardoll. Nechceš si spraviť zlé meno a tak cez iný nick píšeš príspevky.No neverím ti *lau*! toto ste nenakreslili ale rozmazali tuna je váš obrázok bez ktorého by ste to nespravili : http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://i285.photobucket.com/albums/ll44/quizilla-freak/Fairies/Snow_Fairy.gif&imgrefurl=http://www.myspace.com/stina_79&h=800&w=669&sz=765&tbnid=GBVY5bAk0CUh8M&tbnh=246&tbnw=205&zoom=1&usg=__qHTpGPZXU8kgyczjehfdeAe-reg=&hl=sk&sa=X&ei=GTT4UJOrHI724QTHzoHwDw&ved=0CHIQ8g04Cg

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lau ako Laura ty krava a ona je to sablona to je inspiracia take slovo na i co ty nepoznas

    OdpovedaťOdstrániť
  6. šablona? obrázok z rozmazania lucqqa prosím ťa nerob sa hej a že si ty krava vieme všetci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ver určite ma poznáš lepšie než ja ty máš koľko rokov ? typujem maximálne 1 rok a Lau je skratka Laura a Love ako láska ale to ty poznať nikdy nebudeš paranojidných nikto nemá rád. A keď neveríš tvoja vec aj ja môžem povedať že ty si lucqqa a že ty kopíruješ style na stardolle všetkých dollok ešte som Ťa ani nevidela ale viem to lebo som paranojidná ako ty ja viem všetko. A tu máš ponaučenie keď ma nepoznáš tak nehovor na mňa nič lebo ťa raz prekvapím a budeš akurát tak čumieť ako keby som spadla z neba som na FB ale nedám Ti meno lebo s 1-ročnými bábätkami sa nechcem priateliť a k tomu aj paranojidným PS: Si vážne krava roka mohli by Ťa dať do TV ako program Stála Paranoja.

      Odstrániť
  7. Paranoja tak sa skvôr vyjadruješ. a verím že lucqqa si. A ja a lucqqa? Si fakt trápna.

    OdpovedaťOdstrániť